100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open 2.2 D 69 PK
Bouwjaar 12.1988 - 12.1996

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4) 2.2 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4) 2.2 D komen. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Versleten wiellagers op een auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard en AfterPay Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.