100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4 165 PK
Bouwjaar 05.2005 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSMARTHONDAFIAT. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Versleten wiellagers op een auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON

Demontage is geen heel lastige klus. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.