100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4 163 PK
Bouwjaar 03.2006 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Versleten wiellagers op een auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGPLYMOUTHMERCEDES-BENZCITROENLOTUS. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.