100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4 220 PK
Bouwjaar 03.2008 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4 komen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.