100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.0 126 PK
Bouwjaar 10.1996 - 05.2005

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMERCEDES-BENZLAMBORGHINIFORD. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0 komen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay en PayPal Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Losse schalen zijn conisch en in twee delen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.