100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 150 PK
Bouwjaar 04.2003 - 08.2006

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 past.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAKIAINFINITI. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.