100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 140 PK
Bouwjaar 10.1996 - 11.2002

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUPONTIACSSANGYONG. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.