100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 D 80 PK
Bouwjaar 10.1995 - 04.1999

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan.

Versleten wiellagers op een auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAPORSCHESAABJEEPSMART. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.