100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving 101 PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2003

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 TDiC Vierwielaandrijving. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENSMARTMAZDA.

Verschillende wiellagers op uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.