100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.9 D 99 PK
Bouwjaar 03.1996 - 11.1998

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTLAND ROVERFERRARIMITSUBISHIMASERATI. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.