100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.9 TD 120 PK
Bouwjaar 04.1998 - 09.2007

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 TD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 TD komen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Pagid, ATE, Brembo, Lucas, Bosch, Jurid, Bendix, Textar en Rofren Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUROVERFERRARILADASUZUKI.

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO (FJ)

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Verschillende wiellagers op uw auto

De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.