100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 3.2 220 PK
Bouwjaar 06.1996 - 09.2004

Wiellagers SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Versleten wiellagers op een auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG MUSSO (FJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAROVERLADA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.