100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 D 4x4 186 PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wiellagers kopen SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMASERATIDAIHATSUPORSCHESAAB. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.