100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi 163 PK
Bouwjaar 08.2004 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Elke SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Wiellagers kopen SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_)

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Verschillende wiellagers op uw auto

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.