100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi 4x4 165 PK
Bouwjaar 05.2004 - 05.2012

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi 4x4 past. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers kopen SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_)

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Verschillende wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.