100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi Turbo 4x4 180 PK
Bouwjaar 03.2008 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi Turbo 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi Turbo 4x4 komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) past. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje.

Verschillende wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De wegligging is een stuk minder goed. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.