100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 128 PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Elke SSANGYONG TIVOLI heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAINISSANMITSUBISHI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.