100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL 128PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Versleten wiellagers op een auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.