WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL 128PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw SSANGYONG TIVOLI 1.6 GPL

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG TIVOLI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op een wiellager ondervangen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom.

Wiellager zelf demonteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIVAUXHALLAUDIDAIHATSU. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren.