100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 Vierwielaandrijving 128 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMASERATIPORSCHEALFA ROMEOJAGUAR. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 Vierwielaandrijving

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Elke SSANGYONG TIVOLI heeft een eigen VIN-nummer. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.