100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 115 PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160

Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELVAUXHALLINFINITICITROENJEEP. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG TIVOLI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.