100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 113 PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Versleten wiellagers op een auto

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.