WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving 115PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG TIVOLI.

Juiste wiellager voor uw SSANGYONG

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De wegligging is een stuk minder goed.

Wiellager zelf demonteren

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLAND ROVERFIATMGDAIMLER. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.