100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving 115PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Wiellagers SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG TIVOLI 1.6 XDi 160 Vierwielaandrijving

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG TIVOLI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen.

Versleten wiellagers op een auto

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen.