100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 125 PK
Bouwjaar 06.1998 - 09.2002

Wiellagers SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGESMARTTOYOTAPONTIAC. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 AWD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.