100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 122 PK
Bouwjaar 08.1997 - 09.2002

Wiellagers SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 AWD

Wij controleren altijd bij de SUBARU FORESTER (SF_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Bosch Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is.

Versleten wiellagers op een auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSMARTROVERIVECOHONDA. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Verschillende wiellagers op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.