100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 S Turbo AWD 170 PK
Bouwjaar 06.1998 - 04.2001

Wiellagers SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 S Turbo AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 S Turbo AWD

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU FORESTER (SF_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.