100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 S Turbo AWD 177 PK
Bouwjaar 04.2001 - 09.2002

Wiellagers SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 S Turbo AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 S Turbo AWD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU FORESTER (SF_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Verschillende wiellagers op uw auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.