100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 211 PK
Bouwjaar 12.2003 - 05.2005

Wiellagers SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU FORESTER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201663
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 42 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
Breedte: 38 mm
Gewicht: 0,76 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
44,23
113,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLEXUSDAFSAAB. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU FORESTER (SG_) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Versleten wiellagers op een auto

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.