100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 230 PK
Bouwjaar 06.2005 - 05.2008

Wiellagers SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 AWD

Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Elke SUBARU FORESTER (SG_) heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Versleten wiellagers op een auto

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.