100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 RX Nato AWD 156 PK
Bouwjaar 11.2002 - 12.2008

Wiellagers SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 RX Nato AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU FORESTER
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201663
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 42 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
vanaf bouwjaar: 02.03
Breedte: 38 mm
Gewicht: 0,76 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
61% Korting
44,23
113,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SG_) 2.5 RX Nato AWD

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU FORESTER (SG_) past. De wegligging is een stuk minder goed.

Verschillende wiellagers op uw auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSMARTPLYMOUTHAUDICHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.