100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 D AWD 147 PK
Bouwjaar 09.2008 - 09.2013

Wiellagers SUBARU FORESTER (SH_) 2.0 D AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SH_) 2.0 D AWD

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU FORESTER (SH_) past. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Verschillende wiellagers op uw auto

Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAROVERBEDFORD. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.