100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 Turbo AWD 262 PK
Bouwjaar 02.2011 - 09.2013

Wiellagers SUBARU FORESTER (SH_) 2.5 Turbo AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SH_) 2.5 Turbo AWD

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER (SH_). Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers.

Versleten wiellagers op een auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.