100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 BiFuel AWD 150 PK
Bouwjaar 03.2013 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 BiFuel AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 BiFuel AWD.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SJ_)

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Versleten wiellagers op een auto

Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.