100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 XT AWD 241 PK
Bouwjaar 03.2013 - tot heden

Wiellagers SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 XT AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER (SJ_) 2.0 XT AWD.

Wiellagers kopen SUBARU FORESTER (SJ_)

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Verschillende wiellagers op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.