100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i AWD 114 PK
Bouwjaar 06.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 1.6 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 1.6 i AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_)

Een wiellager mag je niet horen bewegen. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.