100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i 114 PK
Bouwjaar 06.2012 - 09.2016

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 1.6 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 1.6 i heeft een eigen VIN-nummer.

Versleten wiellagers op een auto

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_)

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.