100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD 150 PK
Bouwjaar 01.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_) 2.0 AWD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GP_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.