100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 BiFuel AWD 107 PK
Bouwjaar 01.2010 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 1.5 BiFuel AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 1.5 BiFuel AWD heeft een eigen VIN-nummer.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SUBARU

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFIATROVER. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.