100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 AWD 160 PK
Bouwjaar 12.2007 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Verschillende wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) past.

Wiellagers kopen SUBARU

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.