100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 D AWD 109 PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2011

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 D AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf.

Versleten wiellagers op een auto

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 D AWD heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.