100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 D AWD 150 PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 D AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 D AWD past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKOLDSMOBILEISUZU. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.