100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD 150 PK
Bouwjaar 01.2008 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUPORSCHEMGFIATCHEVROLET. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R AWD heeft een eigen VIN-nummer. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.