100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R BiFuel AWD 150 PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2012

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R BiFuel AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOCHEVROLETFORD. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Verschillende wiellagers op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R BiFuel AWD

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Bosch Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.