100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX S AWD 255 PK
Bouwjaar 02.2009 - 12.2010

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX S AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUBARU IMPREZA Hatchback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201374
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 28 mm
Ø Buiten diameter: 124 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Breedte: 63 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Gewicht: 3,75 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
63% Korting
86,35
233,37
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX S AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIALINCOLNSEATMGMASERATI. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Versleten wiellagers op een auto

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.