100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX SE AWD 265 PK
Bouwjaar 07.2010 - 08.2013

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX SE AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX SE AWD heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Versleten wiellagers op een auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIBUICKPONTIACDAEWOOGMC. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.