100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI 330S AWD 330 PK
Bouwjaar 05.2009 - 12.2010

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI 330S AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI 330S AWD heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving.

Wiellagers kopen SUBARU

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETCADILLACMERCEDES-BENZGMC. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.