100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 WRX STI AWD 301 PK
Bouwjaar 01.2008 - 08.2013

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 WRX STI AWD

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3). Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASSANGYONGPONTIACMERCEDES-BENZ. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.