100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.6 i AWD 115 PK
Bouwjaar 10.2016 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_) 1.6 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_) 1.6 i AWD

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_). Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Verschillende wiellagers op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Versleten wiellagers op een auto

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUGMCJAGUARDAEWOO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.