100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 i AWD 156 PK
Bouwjaar 10.2016 - tot heden

Wiellagers SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_) 2.0 i AWD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Elke SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_) 2.0 i AWD heeft een eigen VIN-nummer. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Hatchback (GT_)

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.