100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i 95 PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.6 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.6 i

Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan (GC) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Versleten wiellagers op een auto

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.