100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 1.6 i 90 PK
Bouwjaar 08.1992 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.6 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Elke SUBARU IMPREZA Sedan (GC) 1.6 i heeft een eigen VIN-nummer. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GC).

Versleten wiellagers op een auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers kopen SUBARU

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.